Сла́йсер

, а, чол.
від англ. slicer, утвореного від дієслова slice – різати тонкими скибочками.
Кухонний пристрій, на якому їжу нарізають тонкими скибочками — скиборі́зка, и, жін.
1. Скиборізка (слайсер) – кухонний пристрій для нарізки акуратними скибочками однакової товщини ковбаси, хліба, сиру, шинки, овочів, фруктів  — vse.ua, 25.03.2016.
2. Сьогодні поговоримо про ще один прилад під назвою слайсер, або скиборізка  — obyava.ua, 14.10.2021.
3. Скиборізки використовують для акуратного нарізання продуктів різної м’якості на однакові шматочки  — foxtrot.com.ua.
4. Кожна господиня хоче подати на святковий стіл нарізку з гарних, акуратних і тонких скибочок м’яса, сиру та інших продуктів, що дає змогу оперативно та якісно зробити скиборізка  — rozetka.com.ua.
5. А коли ви влаштовуєте святковий обід на значну кількість гостей, скиборізка стає просто незамінною, адже вона не тільки зекономить ваш час, але й допоможе надати столу естетичного вишуканого вигляду  — euro-technika.com.ua.

Спробуйте LanguageTool

Покращуйте свої тексти миттєво

  • Перевіряє граматику та стиль української мови
  • Працює на майже будь-якому веб-сайті (Gmail, Facebook, Twitter)
  • Реєстрація не потрібна
Дізнатись більше

Спробуйте LanguageTool

Покращуйте свої тексти миттєво

  • Перевіряє граматику та стиль української мови
  • Працює на майже будь-якому веб-сайті (Gmail, Facebook, Twitter)
  • Реєстрація не потрібна
Дізнатись більше